Like Kami@FB

Friday, 20 September 2013

Testimoni Alfalfa Untuk Keintiman Dan Keputihan

Alfalfa,Oh Alfalfa..Dasyat sungguh penangan Alfalfa untuk keintiman pasangan suami isteri juga untuk merawat keputihan,hehehehe!!bunyinya macam sensored jerk an..bertenang dulu dong…memang alfalfa ni sangat superb kalau ada keputihan dan masalah dalaman wanita..tapi lelaki pun still boleh ambil tau.Untuk saya Alfalfa memang sebagai pelawas dan dalaman wanita,almaklumlah mama beranak dua dah kan..huhuhuhu!!Saya ambil sekali dengan Lecithin,Omega Guard dan ESP,memang gabungan yang agak mantap jugaklah untuk slimming dan proses detoks.Macam Lecithin dan Omega Guard adalah untuk membakar lemak dalam badan kita then tugas Alfalfa lah untuk angkut dan bawak keluar segala lemak-lemak degil dalam badan ni.. Macam-macam faedah alfalfa ni,jom kita review lagi sekali kebaikan Alfalfa


  1. Dikatakan tumbuhan terbaik yang mengandungi segala zat keperluan harian
  2. Melegakan sakit sendi dan belakang.
  3. Menghilangkan kelesuan dan tekanan.
  4. Memberi kelegaan semasa haid (untuk wanita).
  5. Merawat arthitis
  6. Bagus untuk elergi dan ekzema
  7. Merawat athma
  8. Mencuci usus bagi membuang toksik
  9. Mencuci buah pinggang dan merawat kencing kotor
  10. Meneutralkan asid dalam badan
  11. Merawat masalah keputihan pada wanita (untuk wanita).
  12. Membesar dan menegangkan payudara (untuk wanita).
  13. Bertindak seperti kacip fatimah kepada para isteri (untuk wanita).
  14. Memulihkan urat selepas bersalin (untuk wanita).
  15. Membantu masalah penghadaman dan pencernaan
  16. Meningkatkan stamina seorang suami
  17. Melegakan sembelit
  18. Membuang angin dalam badan
  19. Milk booster
Testimoni Pengguna Alfalfa,jom kita layankan..

Zakiah Zainol okay...no wonder la kali ni lepas abis pantang saya takder masalah macam rasa tak sedap dan discharge yang agak tak best...selalu lepas pantang jer mesti nak ambik bxxxxi. But not this time. I tak nak ambil any jamu cos malas nak campur2”


Dilla Jalil alfalfa mmg best..dilla pernah tanya hasben (lepas bersama selepas 100hari berpantang) ada rasa lain tak??hasben dgn serba salah ckp adalah lain sikit lepas bersalin ni..dh kurang grip!tp lepas ambil alfalfa..katanye ketat mengalahkan anak dara ko!!hehehe..i luv alfalfa!!

“Pn Yati ".......dah start mkn alfafa nie tah bila tah lupa..xpot pun kesan dia sbb target utama nak bykkan susu..smlm mkn alfafa slps sarapan 2 biji lps lunch 2 bijik... blk umah nak mandi eh keputihan nie xde ketul2 la..saya punye keputihan bukan jenis melelah kena panties tu tp jenis tgal kat dlm..terkejut gak xde ketul langsung..dah pakai ubat klinik dah beberapa kali dah2 hehehe..sbb apa jadi keputihan nie?aku pun tak tahu..semua wanita ada keputihan ke ye? ke aku je?huhuhuhuhuh sedih2...tu td sms kak cery betul ke alfafa nie blh kurang keputihan..dia kata ye”

“Pn Dilla "....Semenjak mama mengamalkan alfalfa, masalah keputihan mmg kurang. Ini kerana..terus terang mama cerita..baba sangat2 memuji selepas mama mengamalkannya. Hubungan kami juga menjadi lebih mesra. Bila baba dah puji, mama seronoklah..heheeee. Mama terasa diri mama begitu bersih, lagi satu nak solat pun senang..tidak perlu risau!”


Lyna Azmi
Shaklee Independent Distributor ID 949506.
SMS/Call: 013 9744747
SMS/Watsapp:0194747167
Email:hazlina82@hotmail.com

4 comments:

  1. Ninie singgah balas n follow akak...=)

    ReplyDelete
  2. i makan alfafa jugak.. sangat bagus kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh ye ke....mmg best mkn alfalfa ni..bdn ringan jer...

      Delete