Like Kami@FB

Thursday, 12 September 2013

Buasir Tolong Juahkan Dari Kami!!!

Hari ini nak berborak-borak pasal Set Buasir Shaklee,saya jugak merupakan salah seorang penghidap penyakit Buasir sejak zaman universiti lagi,pernah sampai berdarah-darah bila hendak membuang air besar.Bukan sikit-sikit berdarah tau sampai mengalir macam air paip.Memang mengerikan,berubat kampong dan moden semua dah dicuba..baik sekejap then ia datang balik after deliver second baby even beranak secara czer.Ia still datang menyerang kembali…tanpa saya sedar setelah pengambilan 

Omega Guard untuk kami sekeluarga buasir saya sudah tidak menyerang lagi dan pun mula mengecut secara tidak langsung dengan pengambilan Omega Guard yang pada asalnya untuk pelangsingan badan dan untuk anak-anak yang selalu tidak sihat.Si kakak terutamanya saya biasa pecahkan Omega Guard ke dalam susu setiap 1@2 KALI SEMINGGU untuk merawat masalah ASTHMA dan BATUK yang berpanjangan.Rupa-rupanya secara tidak langsung telah merawat buasir yang selama ini menghantui saya hingga rasa teramat takut untuk membuang air besar.ALHAMDULILLAH…;)Kepada sesiapa yang mengalami masalah ini janganlah segan silu untuk email saya ye…kita kongsi kebaikan Supplement Shaklee bersama-sama.Sharing is caring..;)


Lyna Azmi
Shaklee Independent Distributor ID 949506.
SMS/Call: 013 9744747
SMS/Watsapp:0194747167
Email:hazlina82@hotmail.com

4 comments:

  1. Assalamualaikum..

    Thanks singgah blog Kak Mirror tadi.
    Kalau nak tukar link boleh tapi saya terpaksa masukkan kat
    blog kedua saya (http://villaofhoney.blogspot.com) sbb blog pertama saya tu dah penuh.. bukan penuh apa, mmg sengaja menghadkan sbb takut loading berat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. wslm..xde mslh kt mana2 pun dear..terima kasih jugak singgah kemabali ye...:)

      Delete
  2. wah tahniah yer & moga terus maju jaya !

    ReplyDelete